Invázió

Egy átlagos galaxisban mintegy 300 milliárd csillag van.
A csillagok körül felbecsülhetetlen számú bolygó kering.
Ezek közül 20 milliárd bolygón van meg az esély az élet kialakulására.
Ki is alakult egy pár.
Sokan még nem tudnak egymásról…
Sokan még csak most készülődnek a Nagy Találkozásra…
Sokan lesznek olyanok, akik békével érkeznek…

De még több faj lesz olyan, kiket nem érdekel más, csak: A Hódítás!!!! Ha ha ha ha haaa


(Anonim személy: Paranoiás és skizofrén Elmélkedések. 1 kötet. Az Invázió 1 előtt, 1966)

Egy korhű dokumentum részletes kifejtése:
- részletek a Nagy Könyvekből
- meghívott előadók beszámolói
- zene, tánc...

Utolsó kommentek

NW Trieste II.

2008.06.07. 10:59 - Victor Vacendak

Bob Bikafos 6 évesen verte agyon az első áldozatát. Egyik osztálytársa, egy háromlábú szöszpiszok kötözködni kezdett vele az ebédlőben. A szöszpiszok éppen arra készült, hogy „ütődöttnek” nevezze Bob Bikafost, de a szó kimondásának közepénél váratlanul egy villámgyors ökölcsapás véget vetett rövid, de egyszerü kis életének. Csak annyit tudott mondani, hogy, „ütő”. Majd egy pillanattal később a légzőszervi nyilása felnyomódott gombaformájú agyvelejébe, ami aztán véres pempőként, fröccsenve kenődött szét az iskolai ebédlő gondosan sorba rendezett asztalain. Azonmód szörnyethalt.

Bob onnantól kezdve megismerte a bolygó összes nevelőintézetét és  kiskorúaknak fenntartott börtönlétesítményét. A cellákat, a rácsokat, a drótkeritéseket, vasajtókat, gumiszobákat, kerengőket, folyosókat, csővezetékeket, őrtornyokat és börtönkápolnákat. Végül NW Trieste egyik eldugott, csöndes, kertvárosi iskolájába került az alapvetően gyengeelmével született – és emiatt társadalmilag megkülönböztetett - pöcökmoszatok közé. Bob ekkor 7 éves volt. Már javában szteroidokon élt, és a szupermarketekből ellopott gusztusos ízléssel csomagolt húskonzerveken. Szülei nem nagyon törődtek vele. Apja LeRoy Bikafos a fájdalomgyárban dolgozott, anyja Rosie Bikafos az otthoni háztartást vezette erősen benyugtatózva. Bob eleinte csak az utca réme volt. Rendszeresen szedett védelmi pénzt a környékbeliektől, majd 8 évesen átvette a közeli benzinkút irányítását.

Nem sok idő kellett és ő volt a kerület ura. A sok szteroidtól és húskonzervtől kis, tömzsi, kopasz görccsé változott és éppen a szomszéd kutyáját akarta büntetésből karóba húzni, amikor meglátta Annamarit az utcán.

Nagy, döngető léptekkel, fújtatva közelítette meg a lányt. Röfögve elé állt és azt mondta.
- Zén nevem Bob. Ki vagy?
Annamari nem szólt egy szót sem. Csak hümmögött, aztán kacéran megvonta a vállát. Bob azonnal szerelmes lett. Ilyen gyönyörű vállvonogatást még soha életében nem látott. Ez volt a legszebb dolog az életében és a gyönyörtől megbicsaklott falcetthangon felkiáltott.
- Csináld ezt mégegyszer!
Annamari újra megvonta a vállát, másnap megesküdtek.

 
Bobot mintha kicserélték volna. Végleg szakított előző, romlott és bűnös életével. Az öregeket átsegítette az úton, húskonzervet osztogatott a szegényeknek, megvédte a gyengeelméjü pöcökmoszatokat a társadalmi előitéletekkel szemben, baseballversenyeket szervezett a hátrányos helyzetü csavargyári dolgozók gyermekei számára, nyári átnevelőtáborozásra hívta egykori fiatalkorú cellatársait, segélykoncerteket finanszírozott, leszoktatta a csecsemőket a drogoktól, adományozott a Shabbadwa egyháznak és felvirágoztatta a kerületet. Később elvállalt egy nyugalmas éjszakai állást. Biztonsági őr lett a Gázolaj Ház mélygarázsában. Noha gyermekük nem lehetett - hisz Bob magja a rengeteg szteroidtól már réges-rég elszáradt - mégis úgy érezte, ő és Annamari a legboldogabb férj és feleség NW Trieste városában.

15 évvel később, egymást átkarolva andalogtak az utcán. Nézték a kirakatokat, tervezgették az életüket. Ekkor jött szembe velük a postás, Kwik, a barátságos varánuszgyík. Kedélyesen váltottak egymással pár mondatot, s éppen elköszönni készültek egymástól, mikor Bob csak annyit látott fél szemmel, hogy Annamari kacéran megvonja a vállát és Kwik a barátságos varánuszgyík furcsán felszisszen.

Szöget ütött egy szörnyü gondolat és egy hétre rá, Bob Bikafos megkövülten állt Gorevics úr ajtaja előtt. Kezében baseballütővel. Nyögéseket hallott, azonnal tudta kitől származik a hang.

A bejegyzés trackback címe:

https://invazio.blog.hu/api/trackback/id/tr68507973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása